Vételi igény rögzítése

Ismertető

Kedves potenciális ingatlan vásárló!

Ha itt a továbbiakban részletesen megadja vételi igényét, követelményeit, prioritásait, a rendszer ezt 3 hónapig nyilvántartja, és közvetítőktől és magánszemély eladóktól elvárásainak megfelelő, vagy ahhoz közelítő ajánlatokat remélhet.

Megnyugtatjuk, hogy személyes adatait, nevét, elérhetőségét teljes diszkrécióval kezeli a rendszer. Ajánlatokat kizárólag akár közvetítőtől, akár tulajdonos magán személytől csak a rendszer közvetítésével fog kapni.

Itt a további oldalakon arra fogjuk kérni, hogy először saját szavaival, majd kérdőíveken bejelölve, elektronikusan előválasztható módon, írja le igényeit és lehetőségeit, flexibilisen, ahol lehet, de átgondoltan és őszintén.

Az Ön leírása alapján az eladóknak és közvetítőknek bele kell élniük magukat az Önök gondolatvilágába, ahhoz, hogy csak testre szabott ajánlatokat küldjenek, ezzel időt és fáradságot megtakarítva Önöknek és egyúttal maguknak is.

Szöveges megfogalmazás
Jelenlegi helyzet, annak előnyei, hátrányai:

Hányan vannak, hány évesek, hol, és milyen lakásban laknak?
Mit szeretnének:

Milyan típusú ingatlant vennének, milyen helyeket tudnak elfogadni, hány, és milyen szobára van szükségük, parkolási igény, speciális elvárások, mennyit tudnak rászánni, a vásárlás feltétele-e a jelenlegi eladása?
Digitális igényfelmérő lap