Kedves Cégvezető Kolléga!

Az ingatlan adatlapokon található "Elküldöm egy ügyfelemnek" funkció az ingatlanönki.hu új, egyedülálló megoldása az ingatlanközvetítők közötti együttműködés megkönnyítésére.

Az új funkció segítségével ön, és erre felhatalmazott munkatársai ingatlan ajánlatokat tudnak küldeni egy ügyfelének úgy, hogy a továbbküldött ingatlan adatlap fejlécén az eredeti cégadatok helyett az Ön cége elérhetőségei és logója fog megjelenni és az eredeti referens helyett a küldő ügynök arcképe és elérhetőségei, telefonszáma és e-mail címe fog szerepelni.

Az ajánlat elküldés előtt telefonon egyeztetés szükséges az eredeti referenssel, hogy a vevő jelöltnek ők nem keresnek-e ingatlanokat, hogy konkrétan az adott vevő és adott ingatlanok esetén lehetséges e az együttműködés, és ha igen, akkor milyen feltételekkel (jutalék mértéke, a megosztás aránya, stb.)?

Ajánlhatnak egy-egy ingatlant, vagy a kosár funkció használatával egyszerre több, maximum 10 ingatlant.

Saját nevében együttműködési szerződés nélkül is továbbíthatnak a kollégák ingatlanokat, de az esetleges visszaélések megakadályozása érdekében ahhoz, hogy valamely cég nevében küldjék el ajánlataikat a cégvezető felhatalmazása szükséges.

Ha rendszeresen élni kíván az új lehetőséggel, akkor regisztrálja együttműködő partnerként cégét és munkatársait, töltse le az Együttműködési keretszerződést, és kitöltve, aláírva postán vagy faxon küldje azt vissza a Piramis Ingatlan City Kft-nek a 1025 Budapest, Verecke út 8 címre, vagy a (36 1) 33 55 965 telefon/telefax számra, ezzel megteremtve a lehetőséget, hogy egy nagy adatbázissal bővítve kínálatát jelentősen javuljanak eladási mutatói.

Az Együttműködési keretszerződést beérkezésekor a rendszergazda a szolgáltatást aktiválja. Ezek után a társiroda cégvezetője e-mail címe és jelszava beírásával beléphet a rendszerbe és felviheti azon munkatársait névvel, telefonszámmal, e-mail címmel és fényképpel, akiket feljogosít a cége nevében az ingatlanonki.hu portálról és a piramisingatlan.hu honlapról ügyfeleinek saját céglogóval és saját elérhetőséggel ajánlatokat küldjenek.

Aki egyszer fel lett víve a rendszerbe nevével és e-mail címével mindaddig tud ingatlan ajánlatokat küldeni ügyfeleinek, amíg a cégvezető ki nem törli a rendszerből őt.

Ingatlanönki.hu rendszergazda