Akció! Hálózati csatlakozás most, korlátozott számban ingyenes!

A Piramis Ingatlanközvetítő hálózat, számítógépes háttérrel bíró, tapasztalt, közepes és nagy adatbankkal rendelkező ingatlan irodák csatlakozását várja az ország teljes területén induló professzionális, minőségi ingatlanközvetítő franchise hálózatunkhoz. A hálózati tagság az első húsz csatlakozó irodának egy évig ingyenes.

Az első 12 hónap, az úgynevezett próba időszak alatt, az első 20 csatlakozó tagnál ingyenes:

  1. A franchise díj (royalty), az első 12 hónapban az első húsz tagnál nincs. A csatlakozó iroda korlátlan számban tölthet fel ingatlanokat a rendszerbe, sőt elvárás hogy az első 45 napban minimum 30, a továbbiakban havonta minimum 5 ingatlant az új tag vigyen be a rendszerbe.
  2. Egyszeri csatlakozási díj, know-how átadási díj az első 20 tagnál nincs.
  3. Iroda állandó havi díja és értékesítőnként fizetendő állandó díj az első 20 tagiroda esetében nincs.
  4. Betanítás az első 20 tag irodánál, irodánként egy betanító munkatárs részére ingyenes.
  5. Minden tag a www.piramisingatlan.hu honlaphoz hasonló, azzal egyenértékű saját honlapot kap, saját kiemelési lehetőségekkel. A saját honlap kialakítási díj az első 20 tagnál ingyenes.
  6. Saját felvételű ingatlan értékesítése esetén a bevétel 100%-a 1 évig az első 20 csatlakozó iroda esetében a csatlakozó irodánál marad.
  7. A felvett ingatlanok, hacsak a felvevő le nem tiltja, a saját honlapon túl ha még nem szerepelnek a közös portálon, felkerülnek a hálózat közös portáljára a www.ingatlanönki.hu országos önkiszolgáló ingatlan portálra. A csatlakozott tagoknak az ingatlanönki.hu portál használata beleértve az ingatlan feltöltést képekkel, alaprajzokkal, térképpel, akár nagymérető csatolt fájlokkal, videóval, utcaképpel ingyenes.

További információt szerezhet a hálózatról és a rendszer a „PS” nevezetű ingatlanközvetítő programról, a rendszer alap programjától, ha ide kattint!

Ha szeretne csatlakozni egy magyar fejlesztésű ingatlanközvetítő hálózathoz, akkor hívja a Piramis Ingatlan Ügynökséget ( cégvezető Horváth Gábor) 061 33 55 965, vagy előzetes egyeztetés után látogassa meg a Piramis ingatlan Ügynökséget személyesen a 1025 Budapest Verecke út 8 alatt, ahol személyesen elbeszélgethet a rendszergazdával és első benyomást szerezhet a professzionális PS ingatlanközvetítő programról.

Mert ma már egyedül nem megy, mert együtt, egymást segítve könnyebb, mert kell nagy közös adatbázissal , nagy szakmai háttérrel rendelkező nagyobb csapat!